Ida og motorikken

Ida og mototikken

Ida er ved at have godt styr på motorikken og triller lystigt både fra mave til ryg og fra ryg til mave. Fra ryg til mave startede hun på i sidste uge med et enkelt tril og igen i mandags og så i går fik hun helt styr på det og triller nu nærmest hele tiden. Nu skal man virkelig til at holde øje med hende og passe på hvor man efterlader hende.

Ida blev lagt på tæppet her....
Ida blev lagt på tæppet her….
...og få minutter efter lå hun her!
…og få minutter og en dobbelt-trilning senere lå hun her!

Det lykkedes mor at fange Ida med videokameraet hvilket kan ses herunder:

Ida har i øjeblikket også rigtig meget fokus på sine fødder som det for nyligt er gået op for hende at hun har. Hun giver i bukser og strømper for at få fødderne i munden, men det er ikke lykkedes endnu.

'Iiiih, bare man dog kunne smage lidt på de små fusser der!
‘Iiiih, bare man dog kunne smage lidt på de små fusser der!

Søvn

Mor og far har eksperimenteret lidt med at få Ida til at sove længere og i dag lykkedes det. Ida sov ikke før 21.15 i går og det var åbenbart nok til at hun synes hun godt kunne sove lidt længere i dag – eller også ved Ida bare, at det er ved at være ferietid og synes hun trænger til lidt mere søvn :/ Ida er dog stadig vågen et par gange om natten, heldigvis falder hun nærmest i søvn igen så snart hun får sutten.

Ida forsøger også selv at få sutten i munden, men det lykkes sjældent. Den vender tit enten helt modsat eller med siden til, og når det endelig lykkes at få den rigtigt i munden driller griberefleksen tit så Ida får den hevet ud igen.

Haven

I går var mor lidt i ‘haven’ igen og fik lagt tulipanløg og sat kristtjørn. Hun er dog løbet tør for jord og må afsted og have købt lidt mere før pinseliljerne kan blive sat. Denne gang nøjes hun dog med en 10 liters sæk fra supermarkedet i stedet for en 40 liters sæk igen 🙂

Juleferie og verdens undergang

I morgen drager vi mod Danmark – hjem til jul og nytår – så der bliver sikkert lidt stille her på siden da kalenderen er godt fyldt op med familiebesøg. Vi skal dog nok forsøge at opdatere lidt i ny og næ – vel og mærket hvis jorden ikke går under i morgen som forudset :s

Vi krydser fingre for, at Ida ikke får samme øreproblemer som sidst vi fløj, hvor hun blev rigtig ked af det.

Glædelig jul til de af Jer vi ikke når at se før jul 🙂

Den frække lille julenisse ønsker god jul!
Den frække lille julenisse ønsker god jul!

MinTicker.dk Ticker

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *