Ida morgen-fis

Morgenfrisk

Ida er begyndt at vågne ca. kl 6. Så er hun frisk og klar til mad og leg. Det er hendes forældre ikke helt. Engang imellem kan hun lokkes til at putte videre en halv times tid med sutten og andre gange er der ikke andet at gøre end at gå med på hendes galej.

I morges vågnede hun 5.50 og kunne ikke stilles med sutten så kl 6.30 var hun i tøjet og spist af. Derefter kan Ida så sagtens ligge og lege selv i en halv times tid mens mor får tid til at få morgenmad og få tøj på.

Når man er så tidligt oppe kan man ligeså godt bare komme i gang så nu hvor kl. er 12 og Ida netop er lagt ud til sin anden lur for i dag har mor allerede nået at være i bad og få morgenmad, tømme opvaskemaskinen, fået bagt rugbrød, ordnet 2 maskiner vasketøj (vasket/tørret/lagt sammen/lagt på plads), kogt risgrød og sveskemos til lilletutten og selvfølgelig leget og plejet Ida-musen.

Det er utroligt så meget energi man har når lilletutten nu for 3. nat i træk sover igennem 🙂

Dejlige musen med nissen fra morfar og Grete. Den er et stort hit for tiden
Dejlige musen med nissen fra morfar og Grete. Den er et stort hit for tiden

Vi er begyndt at give Ida en stor flaske vælling før hun skal i seng ved 19.30-tiden. Den vil hun nemlig langt hellere spise end den almindelige modermælkserstatning og på den måde sikrer vi at hun ikke vågner og er sulten om natten. Så sover Ida til omkring kl. 23 hvor hun vågner og får et såkaldt ‘drømmemåltid’. Her kan vi heldigvis stadig lokke mælk i hende så her tømmer hun en stor flaske mælk i mere eller mindre sovende tilstand og når den er tom kommer hun ind og sover videre uden brok. En nat er hun vågnet kl 4.30 hvor hun fik sutten og så sover hun ellers videre til omkring kl 6-7 stykker. Skønt!

Resten af dagen skal mor og Ida bruge på et visit i byggemarked hvor det forhåbentlig lykkes at finde en sæk jord på mindre end 40 liter så mor ‘komme i haven’ i eftermiddag.

Ida-kylling

Ida er generelt ikke bange af sig. Hvis der er en høj lyd eller andet hun kan blive forskrækket af kigger hun lige over på mor eller far for at se om det er ok – hvis mor eller far smiler, smiler Ida igen og så er alt godt. I går havde mor gang i strygejernet og det var mildest talt ikke nogen succes hos Ida. Da mor ville folde strygebrættet ud havde hun ikke fået fat i håndtaget så det larmede og det var Ida ikke glad for. Mor kiggede over på Ida som ganske rigtigt sad med bævrende underlæbe og røde øjne, og der gik ikke mange øjeblikke før sirenen lød og mor måtte trøste lilletutten.

Da Ida var glad igen tænkte mor at hun kunne fortsætte strygningen. Strygejernet var dog lige så farligt synes Ida så da det begyndte at dampe med de lyde det nu giver lavede Ida samme nummer med bævrende underlæbe. Mor prøvede ellers alt hvad hun kunne for at overbevise Ida om at det ikke var farligt, men Ida var ikke helt overbevist og sad blot meget betuttet og kiggede på at mor strøg færdigt før det farlige strygejern kunne blive sat væk så faren fordrev.

Ida bliver nok ikke nogen god hausfrau.

Den lille kylling
Den lille kylling

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *