Idas værelse tager form

Så har Ida sovet i sin nye seng to nætter og er netop blevet lagt i den for tredje gang. Den første nat efter sengen og hun var blevet installeret på Idas værelse hernede sov Ida 11 timer i træk for første gang nogensinde. Bom! 2. nat sov Ida næsten 9 timer i træk så det tyder absolut godt. Herunder ses Ida første gang hun prøvede at ligge i sin nye seng.

Ida prøver sin nye seng
Ida prøver sin nye seng

I baggrunden af billedet ses Idas puslebord som også er blevet samlet og indviet. Det vækker ikke den store glæde endnu som puslebordet derhjemme men vi har heller ikke nået at få dekoreret området omkring endnu så hun har noget at kigge på. Der er dog bestilt diverse underholdningselementer på nettet som gerne skulle lægge i postkassen når vi kommer hjem til DK igen og som kan installeres når vi vender tilbage om et par uger.

Idas puslebord i DK
Idas puslebord i DK

Vi har også købt et supertjekket skab til Idas værelse som hendes tøj skal være i. Det har vi dog ikke nået at samle endnu, men det skal vi bruge weekenden på sammen med tre andre Ikea møbler, som også stadig lægger i deres kasser på gulvet og bare venter på at blive samlet. Moderen har været i fuld gang med at få ryddet op, gjort rent og sat lidt billeder og blomster op så det efterhånden begynder at ligne et hjem mellem Ikea-kasserne.

Når de sidste ting er kommet på plads på Idas værelse skal vi nok lave et indlæg med billeder. Indtil da må I ‘nøjes’ med et billede af smuksakken!

Ida med et skævt smil
Ida med et skævt smil

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *