Am-ster-dam!

Så er første nat som Amsterdammer vel overstået.

Øresmerter

Ida havde 10 min. krise på flyet på vej herned – formentlig pga. øresmerter og fordi hun ikke er vant til at have ondt så hun blev ret bange og skreg højt så hun næsten ikke kunne få vejret. Vi fik hende dog beroliget med sutten (hun ville ikke have flasken selvom vi gerne ville have at hun drak noget for at trykudligne) og hun faldt i søvn og sov hele vejen hjem.

Klokken var midnat inden hun blev lagt i seng men på trods af det vågnede hun alligevel kl 6.30 og var frisk, frisk, frisk – hun er ikke lige helt indstillet på det der vintertid endnu 🙂

I dag skal Ida og mor vente på vores flyttelæs ankommer, have købt lidt ind og ellers skal vi bare hygge med et langt bad til Ida og lege en masse – Ida er blevet lidt forsømt de sidste par dage pga. flytning og har måtte lege meget selv (hvilket hun heldigvis er ret god til) – godt bedsterne har været der til at dikkedikke 🙂

Familien Amsterdam
Familien Amsterdam

Søvn

Ida er ved at blive god til at sove selv om dagen og protesterer ikke når hun bliver lagt selvom hun stadig er lidt vågen, hvis bare hun er træt nok. Ofte gælder det bare om at finde det helt rigtige tidspunkt før hun bliver overtræt for så skal hun hjælpes langt mere med at falde i søvn, enten ved at blive vugget i vores arme, gået rundt med eller med en sut og lidt sang. Ida sover mest lure på 30-60 minutter men tager en gang imellem en ordentlig skraber på 2-2½ time. Nu er mor bare spændt på at se hvad musen siger til at blive lagt i barnevognen på altanen og sove til middag uden først at blive kørt med.

Men uanset om Ida sover korte lure om dagen og om hun skal hjælpes til at falde i søvn er vi stadig utrolig glade for hendes søvn generelt så længe hun sover igennem om natten – og det gør hun som oftest. Som regel ligger vi hende ved 22-23 tiden og så sover hun til kl 8-9. En sjælden gang vågner hun kl 5-6 og skal have en flaske for så at sove et par timer mere. Men det er helt ok når man knap er 3 måneder 🙂

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *