Ida viser garderoben frem

I går var Ida med ude og blive vist frem på fars arbejde i Glostrup. Ved den lejlighed blev hendes nye plys-flyverdragt med bamseører og hale indviet. Flyverdragten er en str. 68 og stadig noget lang i ærmer og ben, men mor ville ikke risikere at Ida vokser ud af den om et par uger – og varm det var den 🙂

Idas nye bamsedragt
Idas nye bamsedragt

Ida har også prøvet den fine uldsweater som fars moster Anny har strikket til hende. Den er en smule lang i ærmerne, men med et opsmøg er den helt perfekt og lækker varm nu hvor vi går efteråret i møde.

Idas fine uldsweater fra fars moster Anny
Idas fine uldsweater fra fars moster Anny. “Yes, den er god” siger Ida!

Herunder ses et af de sjældnere billeder af en utilfreds Ida som altså synes mor skal blive færdig med at tage billeder så Ida kan få noget mad i stedet for…

En lettere utilfreds Ida, som ikke synes fotosessionen var sjov længere
En lettere utilfreds Ida, som ikke synes fotosessionen var sjov længere

…heldigvis bliver man hurtigt glad igen når man har fået sin formiddagsbajer og kan tage en lur. Ida sov fra 22-6.15 i nat – fik så en flaske og puttede så igen en time i mors og fars seng. Her til formiddag har Ida sovet 2½ time på fars bryst mens mor har været i byen og fået en HPV-vaccine (mod livmoderhalskræft) og sørme om Ida nu ikke også napper på mor i bæreselen. Ida er ved at blive en rigtig sovetryne, men med den fart hun vokser med er der også brug for noget søvn.

Lækre lille Ida - godt mæt og træt og med gode runde kinder :)
Lækre lille Ida – godt mæt og træt og med gode runde kinder 🙂

God weekend kære læsere 🙂

MinTicker.dk Ticker

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *