Syvsover Ida

Hold nu op! Jeg skal da lige love for at Ida har fået sovet det sidste døgns tid. Mor og Ida faldt i søvn på sofaen kl. 19 i aftes (vi havde jo haft en ret hård nat dagen før) og moderen listede i seng ved 22.30 tiden mens far også lå og snuede på sofaen. Moderen tænkte at Ida nok vågnede liiiiige om lidt så hun bare kunne få lov at ligge indtil da.

Ida og far tager en skraber
Ida og far tager en skraber

Ved midnatstid listede far så også i seng mens Ida-pigen sov videre på sofaen. Moderen måtte lige ind og tjekke at der var vejrtrækning for det ligner da bestemt ikke prinsessen bare sådan at tage en så lang skraber.

Kl. 3 vågnede moderen igen og tænkte, at det kunne da ikke passe at hun stadig sov – men jo minsandten – og der var stadig puls og fin vejrtrækning 🙂 Moderen måtte også lige google lidt om det nu var ok at et spædbarn på den alder sov så mange timer i træk uden at få mad – google svarede at det var helt fint så længe baby følger sin vægtkurve og det fik vi jo bekræftet i går at hun gør. Når man anbefaler amning om natten er det desuden primært for at holde mælkeproduktionen oppe og da vi jo allerede ved at den er gået fløjten tænkte moderen at der nok ikke skete noget ved at Ida sov til hun selv vågnede. Det gjorde hun 3.45. Ida havde altså lige sovet knap 9 timer i streg!!!

Så fik baby Ida en tør ble, lidt babs og en flaske og sørme om hun så ikke sov to timer mere. Forældrene var helt forvirrede over at være udsovede da Ida ville op kl 7.30 i morges. SÅ skønt syvsover prinsesse!

MinTicker.dk Ticker

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *