Ida

For at kunne komme ud og flyve med Ida skal hun have sygesikringsbevis og/eller pas, hvilket kræver, at hun er navngivet. Vi har derfor været omkring kirkekontoret og fået hende navngivet. Hun hedder nu: Ida Gade Helgren. Ida betyder ‘den virksomme’ og ‘den ædle’. Vi valgte navnet fordi det er et flot, energi-fyldt navn, som kan udtales internationalt uden at lyde helt forskruet. Man mener muligvis, at Ida er en kort form af navnet ‘Adelaide’, som kommer af det germanske navn ‘Adelheid’. Adelheid er pudsigt nok også det navn Heidi stammer fra, hvilket vi dog ikke var klar over da vi valgte Ida. Mellemnavnet ‘Gade’ kommer fra Heidis farmor (Bedste), som er døbt Gade til efternavn. Bedste er en virkelig gæv dame, som Heidi altid har set enormt meget op til da hun ikke har haft det nemmeste liv, men hun har været enormt stærk og klaret det rigtig godt. Og så har hun bare altid været en fantastisk ‘bedste’. Bedste er dog blevet 90 år gammel og derfor kommer Ida formentlig ikke til at huske meget om hende, så derfor har vi valgt at Ida skal have Bedstes efternavn til mellemnavn. Helgren var selvskrevet da det var det mest originale navn når alternativerne var Nielsen og Pedersen 🙂

Ida
Ida

MinTicker.dk Ticker

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *