40+4 (25. juli 2012)

Der er stadig ingen spor af, at Lillepigen er på vej ud. Den vordende moder fortsætter derfor blot som hidtil med at ordne små projekter i hjemmet og hygge med venner og veninder. I dag var hun bl.a. forbi den gamle au-pair veninde Sabrina og hendes datter Kornelia på 7 måneder for at træne mor-genet lidt.Kalender
Der har i løbet af de sidste par dage også været tid til at være en smule på shopping så Lillepigen nu er helt og aldeles sommerklar. Den vordende moder havde ellers svoret, at Lillepigen ikke skulle proppes i en masse mærketøj, men med udsalg og rabatter på 50 og 60% blev fristelsen for disse to helt fantastiske sommerdragter for stor og prisen helt ok.Lillepigens sommergarderobe

Lillepigens sommergarderobe

 

 

Slutteligt kan vi henlede læserens opmærksomhed på at vi nu på talrige opfordringer har uploadet en ønskeseddel til barsels- og dåbsgaver til Lillepigen på hjemmesiden så I kan kigge derind for inspiration såfremt I ønsker at medbringe en lille ting til Lillepigen når I kommer forbi og hilser på hende. De vordende forældre regner med at lade ønskesedlen være på siden i noget tid og opdatere den løbende så vi forhåbentlig undgår gengangere. Til de interesserede kan ønskesedlen findes på forsiden af www.heps.dk under ‘Lillepigens Ønskeseddel‘ i toppen af siden eller via dette link http://heps.dk/gave/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *