36+3 (25. juni 2012)

Så blev det barslens førstedag, hvilket fejres med absolut afslapning i det jyske hos den vordende mormor efter en dejlig weekend med besøg af farmor-og-farfar-in-spe på Frederiksberg.

Fredagen gik med at få pakket sammen og få sagt farvel til alle kollegerne på jobbet. Et par af de nærmeste kolleger havde taget små gaver med. Herunder ses først ‘barselspakken’ fra min kære kollega Henriette som havde pakket alt det sammen til mig som hun lige kunne finde relevant fra sine to egne døtre samt en mængde gode råd om hvornår hvad skulle bruges og hvad der bør indkøbes før vi drager mod Amsterdam. Mange tak Henriette – det var sødt af dig 🙂

Pakken indeholdt bl.a. en sengerand, bamser, lidt tøj og ikke mindst nogle tomme cremetuber som hun anbefalede mig at købe med til Amsterdam.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

En anden kollega, som var på besøg fra Oticon i Canada, havde købt et tørklæde til mig i Oticons corporate farve (magtenta) så jeg ikke helt skulle glemme Oticon mens jeg er væk – thanks Husmita 🙂

Og endelig havde Anja efterladt en Twix med en fin, fin farvel hilsen til mig på mit bord. Twixen er kommet med til Jylland og skal nok gå til et godt formål 🙂

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

De næste fire uger stå nu bare i afslapningens tegn da alt jo er klar til Lillepigen kommer ud. I dag står den på brunch med en rigtig god veninde fra studiet og ellers skal den vordende moder bare spise og sove i det jyske den næste uges tid. Det bliver skønt!