32+7 (2. juni 2012)

Vi har da helt glemt at reklamere for den fine autostol som Lillepigen skal bringes hjem fra sygehuset i.

Autostolen er modellen Recaro Young Profi Plus og kan bruges indtil Lillepigen når en kampvægt på ca. 13 kg – det vil sige indtil hun er ca. 1½-2 år. Den er selvfølgelig godkendt med UG i diverse tests – kun det bedste er godt til Lillepigen 😀

Stolen er sort (Aquavit/Black) så den uden problemer også kan bruges af en eventuel lillebror, der måtte følge om nogle år.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Stolen er venligst sponseret af den vordende Farmor og Farfar sammen med et specielt isofix beslag, som gør den ekstra sikker når den er monteret i bilen. Som en del af sponsoraftalen blev det desuden forhandlet hjem, at der medfølger en opsamling af Lillepigen og hendes forældre på hospitalet eller barselshotellet så de nybagte forældre har det mindre at spekulere på når den lille fis er kommet til verden og er klar til at komme med hjem på Frederiksberg.

Vi sender selvfølgelig en stor tak til Farmor og Farfar for autostol og beslag!