32+5 (31. maj 2012)

I går mødte vi den sundhedsplejerske (Iben), der kommer til at være tilknyttet Lillepigen efter fødslen.

Vi havde bedt om at få et møde før fødslen – en service som alle gravide tilbydes i Frederiksberg kommune. For de vordende forældre var det en mulighed for at få spurgt ind til alle de ting, der kan opstå efter fødslen som man ikke lige har tænkt på og som man evt. kan forberede allerede nu for at gøre det lettere når Lillepigen kommer ud. Især i forbindelse med flytning til Holland var der en del ting forældrene var lidt usikre på og som Iben kunne hjælpe med at sætte ord på.

Efter fødslen bliver det også Iben som kommer forbi når Lillepigen er omtrent 1, 3 og 8 uger gammel for at tjekke at hun vokser som hun skal.

Iben mente de vordende forældre var klar til at tage imod Lillepigen og havde styr på det hele 🙂