32+2 (28. maj 2012)

Så er nedtællingen for alvor i gang:

-Antal dage til termin: 55
-Antal dage til barsel: 25
-Antal arbejdsdage tilbage: 18

Dvs. mere end 80% af graviditeten er nu overstået.

Pinse-weekenden er blevet nydt i fulde drag hos alle 4 bedster i Jylland samt en enkelt olde. Dertil blev der klappet mave til det fineste guld-bryllup hos Moster Anny og Onkel Kaj, og på trods af det var dem der skulle fejres fik de vordende forældre også en gave med hjem derfra. Moster Anny havde nemlig strikket den fineste, fineste cardigan til Lillepigen som hun mente vi skulle have med det samme så vi kunne nå at få den brugt. Cardiganen er strikket i det lækreste garn og har masser af smukke detaljer. Se billederne nedenfor. De vordende forældre troede først det var en købt cardigan så fin den var, men den var såmænd hjemmestrikket. Stor tak til Moster Anny – vi glæder os til at se det næste projekt når det engang bliver færdigt 🙂

Lillepigen bliver vist en heldig lille sag med alle de talentfulde strikkere i familien.