21+1 (11. marts 2012)

Lillepigen er i dag ca. 26 cm fra hoved til fod i dag – dvs. omtrent halv så lang som hun vil være ved fødslen. Hun vejer dog stadig kun ca. 360 gram ifølge statistikkerne, men vægten begynder at stige støt over de næste uger – formentlig både for lillepigen og hendes mor…

Moderen føler efterhånden liv hver dag, men lillepigen er stadig for lille til at farmand kan mærke sparkene igennem moderkage mv.

I dag har lillepigens mormor været på tur og hente babytøj så vi gerne skulle være dækket ind med meste tøj frem til lillepigen er omkring 6 måneder gammel. Ligeledes er der blevet bestilt babyalarm i dag så det også gerne skulle være på plads.

Idag fik vi også samlet lillepigens køretøj som ses nedenfor. Her er den vist med liften i samt med en medfølgende pusletaske, som nok bliver udskiftet med en som dels er større og dels er lidt mere fancy.

Sikke vi glæder os til at komme ud med barnevognen – indtil lillepigen kommer ud må den dog nøjes med at blive kørt et par omgange rundt om spisebordet nu og da.