19+5 (2. marts 2012)

Så fik vi lov at se den lille ninja igen. Igen drillede ninjaen lidt og var svær at scanne, men det lykkedes dog scanne-damen at få taget alle de mål hun skulle. Baby levede op til alle de specifikationer, der er til en på dens alder og havde et fint lille hjerte som var helt som det skulle være. Det var SÅ skønt at se.

Nedenstående billede fik vi gratis med derfra fordi det var så mørkt – maskineriet drillede lidt så det er desværre det eneste det kunne blive til.

Derudover fik vi også den fantastiske nyhed, at det med stor sandsynlighed er en lille prinsesse vi får os til juli. Man kan dog aldrig helt vide, at det er en pige før til fødslen da baby godt kan gemme ‘godterne’ så man ikke kan se en evt. kalorius.

Moderen har hele tiden haft en fornemmelse af, at det var en pige mens faderen bestemt mente, at det var en dreng vi ventede os – moderen fik (selvfølgelig) ret!

Vi forventer os dog – uanset køn – en habil fodboldspiller med de talenter, der ligger i generne. Lårbenet viser også allerede nu en massiv styrke – så farmor bare gå i gang med de lyserøde fodboldstrømper 🙂

Vi fik foresten igen lov at blive scannet to gange da scanne-damen havde glemt at se om moderkagen lå foran eller bagved lillepigen, så vi fik lov at komme op på briksen igen for et kort visit. Moderkagen ligger foran lillepigen (dvs. mellem mors navle og baby) hvilket forklarer hvorfor farmand synes det er lidt svært at mærke når baby sparker. Moderkagen lå dog helt som den skulle så nu er det bare at vente 20 uger mere på at lillepigen er vokset sig stor nok til at komme ud til alle de spændte bedsteforældre.

Tidligere i dag fik lillepigen sin første hikketur hvilket er en virkelig sær fornemmelse. Det føles lidt som når man har krampe i øjet – bare inde i maven 🙂