9+7 (23. december 2011)

Vi havde besluttet os for at fortælle det til alle de kommende bedsteforældre og et par af oldemødrene i forbindelse med julen da vi tænkte det ville være den perfekte julegave selvom det stadig var lidt tidligt.

Bedsterne blev udrustet med et par ‘tidlige julegaver’ som skulle give dem den glade nyhed. Heidi havde været i gang med  saks og lim så der var en lille ting til dem alle. Nedenfor ses et par af gaverne. Det tog dog lige et par øjeblikke før det fes ind hos bedsterne og ikke mindst olderne hvad beskeden med gaven var. Mormor og Farmor fangede det hurtigst mens det tog lidt længere tid med de andre før de forstod de nye titler og at de rent faktisk var tiltænkt dem 🙂

Alle var selvfølgelig rigtig glade og mente ikke vi havde behøvet andre gaver den jul da det da var det største man kunne give dem (Note to self: planlæg baby #2 som en sommerbaby ligeledes og afslør det til jul så vi kan droppe gaverne det år) (Ekstra note to self: dårlig idé – julefrokostmånederne er rigtig hårde at være gravid i for en festglad chick som Heidi)